Cautare

6352 de rezultate pentru "cinci stalpi daramati in cluj" (2.89 secunde)
Mii de romani au stat la coada, in prima si a in doua zi a anului 2007, pentru a vizita Palatul Parlamentului, cei mai multi admirand uimiti interioarele fostei Case a Poporului si uitandu-se cu invidie la salile in care parlamentarii isi desfasoara activitatea.
Regulamentul de acces al contribuabilului in sediul Primariei Craiova este aplicat cu picioarele de unii politisti comunitari plantati la usa imobilului, care, bruiati si de incompetenta functionarilor publici, trimit presa la plimbare, incalcand legea.
Liberalii sustin ca, prin intermediul fluturasilor, alegatorii sunt invitati sa participe la o tombola la care pot castiga ca premii excursii in Spania. ... Este vorba despre sesizarea PSD "Constantin Titel Petrescu" privind afisajul electoral pe stalpi, care a fost respinsa ca nefondata.
Reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta si ofiterii Inspectoratului Judetean de Politie Constanta au primit, in cursul zilei de duminica, numeroase sesizari, atat din municipiul Constanta, cat si din intreg judetul, in care li se aducea la cunostinta ca membrii partidelor au continuat campania electorala chiar si dupa expirarea termenului legal, ba chiar si-n ziua de alegeri.
Avand drept obiectiv imbunatatirea calitatii vietii in randul cetatenilor, primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag (foto) a demarat, in premiera, proiectul privind iluminarea publica.
Vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, considera ca presedintele Traian Basescu face un experiment cu EBA, sa vada cat mai valoreaza numele lui in Romania. ... Vrea sa vada cat mai valoreaza in Romania numele Basescu si o trimite pe biata fata, o chinuie.
Mai intai, ministrul spune ca obiectivele arhitecturale de patrimoniu "raman pentru totdeauna in umbra din cauza unor blocuri de birouri mamut". ... Trebuie sa intelegem ce mesaj trimitem catre potentialii turisti cand in centrul Bucurestiului se plimba in voie haite de caini.
in aceste zile de angajatii Politiei Locale. Decizia apartine primariei municipiului, care a hotarat ca toate afisele publicitare instalate pe stalpi sa fie date jos. ... Acestea vor ramane pe o perioada de trei luni in custodia primariei, dupa care vor fi valorificate.
Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns in aceasta seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu suspiciune de fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea Valerica Pupaza, de 44 de ani.
Statisticile arata ca romanii platesc cel mai mic tarif la cablu in comparatie cu tarile din regiune care au aproximativ acelasi nivel de dezvoltare.
Care sunt diferentele de pret in diferitele locatii ale orasului, cum iti alegi o zona buna pentru casa si, mai ales, de ce trebuie sa te feresti atunci cand perfectezi actele de vanzare-cumparare.
Compania CEZ, furnizorul de energie electrica în Oltenia, nu mai face fata reclamatiilor venite din partea clientilor. În ultimele zile, o parte din oamenii nemultumiti de serviciile oferite au preferat sa sesizeze GdS în scris sau telefonic decât sa apeleze la numarul 929 pus la dispozitie de companie.
corpuri de iluminat public, stâlpi metalici;
Primaria Slatina este gata sa trimita cele 15 proiecte pentru modernizarea orasului, cuprinse in strategia de dezvoltare durabila a muncipiului resedinta de judet.
Lansate cu aproape 1,5 ani in urma, lucrarile de constructie ale AFI Palace Cotroceni au depasit pana in acest moment cateva recorduri in domeniu stabilite la nivel European.
BUCURESTIUL IN SANTIER: Primarul general a prezentat stadiul lucrarilor la santierele Capitalei Iata stadiul lucrarilor la toate santierele deschise de Primaria Generala in Capitala, asa cum a fost prezentat de Primarul General Sorin Oprescu:
Directia in care mergem (Autor: ... Una dintre intrebari, ce lipseste rareori din sondajele de opinie, e legata de directia in care merge tara. ... Fiindca piata nu reprezinta doar un spatiu in care se fac tranzactii:
cotidianul.ro/ Intr-un interviu pentru b1TV Un alt subiect in interviul lui Catalin Striblea cu Sorin Oprescu a fost cel referitor la autostrada suspendata si informatiile aparute in presa in cadrul unei discutii avute de primarul general al Capitalei cu jurnalistii americani cum ca ar fi deja gata.
Constructia a fost ridicata in 1960, lucrarile fiind conduse de arhitectii Nicolae Porumbescu, Nicolae Pruncu si Constantin Rulea. ... Sala de spectacole a Circului de Stat este acoperita cu o cupola din beton cu aspect panzat, aceasta fiind sustinuta de numerosi stalpi.
Biserica de lemn din Poiana, Ialomita Pisania pusa deasupra intrarii in biserica cu ocazia transferarii ei in Slobozia ne ofera informatii despre trecutul ei:
google-analytics.com